Fotografija: Nesreća u Rovišću/Foto: Čitatelj
Nesreća u Rovišću/Foto: Čitatelj

Cisternom za prijevoz fekalija udario u stup javne rasvjete: "Bandera se prevrnula na oranicu"

30-godišnjem vozaču koji nije bio pod utjecajem alkohola izdane su obavijesti o počinjenim prekršajima s rokom plaćanja od tri danaU prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 13.40 sati u Rovišću, nitko, srećom nije stradao, ali je nastala znatna materijalna šteta.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 30-godišnji vozač kretao se Zagrebačkom ulicom u Rovišću traktorom križevačkih registarskih oznaka kojemu je važenje prometne dozvole isteklo dan ranije. Traktorom je vukao cisternu za prijevoz fekalija kojoj je također važenje prometne dozvole isteklo prethodnog dana.

Prešao na nogostup

- Uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika (kolnik mokar) i osobinama ceste (nizbrdica i zavoj u lijevo) došlo je do zanošenja skupa vozila koje se zarotiralo na kolniku. Tom prilikom je skupom vozila prešao preko rubnog kamena na nogostup i mekani teren sa sjeverne strane kolnika te desnim bočnim dijelom cisterne udario u betonski niskonaponski stup javne rasvjete kojeg je prevrnuo na oranicu - kažu u policiji i dodaju kako u nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala materijalna šteta na cisterni s fekalijama i betonskom stupu javne rasvjete.

30-godišnjem vozaču koji nije bio pod utjecajem alkohola izdane su obavijesti o počinjenim prekršajima s rokom plaćanja od tri dana.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!