Fotografija: 
Slijedi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (Ilustracija)
Slijedi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (Ilustracija)

"Četvorka" usred noći u automobilu sačekala dvojicu mladića, prebili ih pa pobjegli

"Nakon udaraca po glavi i tijelu počinitelji su se automobilom udaljili s mjesta događaja, a dvojica mladića su odbili liječničku pomoć", kažu u policijiBJELOVAR - Još jedno divljaštvo u samome središtu Bjelovara koje je nalikovalo pomno isplaniranom obračunu, zablježila je prije dvije noći bjelovarska policija.

Kako kažu, jučer, 8. lipnja oko 2,15 sati u Bjelovaru, na raskrižju Ulice Jurja Haulika i Trga Stjepana Radića javni red i mir su narušavale četiri mlađe muške osobe.

Odbili liječničku pomoć

Četvorka je izašla iz osobnog automobila i napali su pritom 27-godišnjaka i 24-godišnjaka koji su išli pješice u društvu još troje osoba, javljaju iz PU bjelovarsko - bilogorske.

- Nakon udaraca po glavi i tijelu počinitelji su se automobilom udaljili s mjesta događaja, a dvojica mladića su odbili liječničku pomoć. Slijedi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!