Fotografija: Policija intenzivno traga za napadačima/Foto: Danijela Peračić/CROPIX (ilustracija)
Policija intenzivno traga za napadačima/Foto: Danijela Peračić/CROPIX (ilustracija)

Četvorica iscipelarila mladića u jednoj trgovini u Bjelovaru

Do dolaska policijskih službenika počinitelji su se udaljili s mjesta događaja, a 25-godišnjak je zadobio vidljive tjelesne ozljede te je upućen da zatraži liječničku pomoć u Općoj bolnici Bjelovar, izvijestili su iz policijeČetvorica muškaraca u jednoj bjelovarskoj trgovini iscipelarili su 25-godišnjaka i pobjegli.

- U subotu 23. listopada oko 01.10 sati u Bjelovaru, u prostoru trgovine u Ulici Matice hrvatske, javni red i mir su narušavale četiri muške osobe na način da su vikali i galamili na 25-godišnjaka, srušili ga na pod te ga udarali rukama i nogama po tijelu. Do dolaska policijskih službenika počinitelji su se udaljili s mjesta događaja, a 25-godišnjak je zadobio vidljive tjelesne ozljede te je upućen da zatraži liječničku pomoć u Općoj bolnici Bjelovar, izvijestili su iz bjelovarske policije.

Čeka ih optužni prijedlog

Dodali su i to da u vezi događaja slijedi rad na utvrđivanju počinitelja te podnošenje optužnog prijedloga protiv njih nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Recimo i to da će u pronalasku krivaca policiji uvelike pomoći nadzorne kamere koje se nalaze na spomenutoj trgovini.