Fotografija: Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ilustracija)

 
Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ilustracija)  

Četiri osobe završile u bolnici nakon stravične nesreće: "Autom sletjeli s ceste i zabili se u most"

Promet je u 23.30 sati na toj cesti zatvoren zbog obavljanja očevida - priopćili su iz OKC-a PU bjelovarsko-bilogorskeČetiri su osobe završile u bjelovarskoj bolnici nakon stravične prometne nesreće koja se sinoć oko 23 sata u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Rovišću.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, osobni automobil bjelovarskih oznaka sletio je s kolnika i udario u putni most.

- Četiri osobe zadobile su vizualno teže ozljede te su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene u bjelovarsku bolnicu. Promet je u 23.30 sati na toj cesti zatvoren zbog obavljanja očevida - priopćili su noćas iz OKC-a PU bjelovarsko-bilogorske.

PU bjelovarsko-bilogorska oglasila se danas o ovoj nesreći priopćenjem u kojem navodi da je 21-godišnjak upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, Ulicom Nikole Šubića Zrinskog.

- Izlaskom iz lijevog zavoja, zbog brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste, desnim kotačima vozila zahvatio je bankinu i prešao preko putnog mosta nakon čega se vozilo nastavilo kretati po putnom jarku i prednjim dijelom udarilo u zemljani most te sa nastavilo kretati i udarilo u drugi zemljani most nakon čega se odbilo na kolnik gdje se i zaustavilo - kažu u policiji i napominju kako su u prometnoj nesreći ozlijeđeni 21-godišnji vozač i 20-godišnjakinja te 30-godišnjak i 21-godišnjakinja koji su se nalazili kao putnici u vozilu.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

21-godišnji vozaču zbog ozljeda nije alkotestiran na mjestu događaja već su izuzeti uzorci krvi i urina za analizu, a protiv njega slijedi podnošenje adekvatne prijave nakon zaprimanja medicinske dokumentacije ozlijeđenih i rezultata analize krvi i urina.     

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!