Fotografija: Policiji su se javili građani koji su prepoznali kradljivca s fotografije /Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Galerija
Policiji su se javili građani koji su prepoznali kradljivca s fotografije /Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Bjelovarska policija uhvatila lopova zahvaljujući savjesnim građanima

Muškarca su 11. rujna prošle godine snimile nadzorne kamere kako krade nekoliko tisuća kuna vrijedan alat iz jednog trgovačkog centra u Ulici Andrije Hebranga u Bjelovaru, a policija je snimke poslala medijimaPolicijska uprava Bjelovarsko-bilogorska zahvaljuje se građanima koji su joj pomogli da uhvati kradljivca alata iz jednog trgovačkog centra u Bjelovaru.

Naime, nakon što je bjelovarska policija poslala apel medijima da traže muškarca s fotografije koji je 11. rujna 2020. godine iz trgovačkog centra u Ulici Andrije Hebranga u Bjelovaru ukrao alat u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, policiji su se počeli javljati građani koji su imali informacije o mogućem počinitelju.

Muškarca koji krade po trgovačkom centru u Ulici Andrije Hebranga u Bjelovaru snimile su nadzorne kamere/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Muškarca koji krade po trgovačkom centru u Ulici Andrije Hebranga u Bjelovaru snimile su nadzorne kamere/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
{media}

"Osnovano se sumnja da je počinitelj tog kaznenog djela 38-godišnji hrvatski državljanin protiv kojeg je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru podnesena kaznena prijava.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska zahvaljuje se svim lokalnim medijima koji su pridonijeli ovom kriminalističkom istraživanju, kao i svim našim građanima koji prepoznaju trud, poštuju i pomažu u radu policije", poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.