Fotografija: Beba je vozilom Hitne pomoći iz bjelovarske bolnice prevezena u jednu zagrebačku bolnicu/Foto:Srđan Vrančić/CROPIX (ilustracija)
 
Beba je vozilom Hitne pomoći iz bjelovarske bolnice prevezena u jednu zagrebačku bolnicu/Foto:Srđan Vrančić/CROPIX (ilustracija)  

Bjelovarska policija istražuje smrt bebe od 3 mjeseca koja je u teškom stanju dovezena u bolnicu

Neslužbeno doznajemo kako su roditelji tragično preminule bebe pod nadzorom socijalne službe, imaju puno djece, a žive u izvanbračnoj zajednici. Na tijelu bebe navodno je bilo ozljeda, a njihovo se porijeklo utvrđujePolicajci PU bjelovarsko-bilogorske istražuju smrt bebe od tri mjeseca koja je u utorak ujutro u teškom stanju dovezena u bjelovarsku bolnicu. Beba je nakon pregleda, hitno prevezena u jednu od zagrebačkih bolnica gdje je, nažalost, tijekom dana preminula.

- Riječ je o specifičnom događaju, a više informacija ćemo imati kada bude gotova obdukcija, rekla nam je Maja Barbir Grubić, glasnogovornica PU bjelovarsko-bilogorske.

Policija je napravila očevid, o svemu je obaviješteno državno odvjetništvo, i naložena je obdukcija.

Neslužbeno doznajemo kako su roditelji tragično preminule bebe pod nadzorom socijalne službe, imaju puno djece, a žive u izvanbračnoj zajednici. Na tijelu bebe navodno je bilo ozljeda, a njihovo se porijeklo još utvrđuje.