Fotografija: Nesreća se dogodila prije 9 sati u Dišniku/Foto: Snimio čitatelj
Nesreća se dogodila prije 9 sati u Dišniku/Foto: Snimio čitatelj

BIZARNO Proklizao na zaleđenoj cesti, zabio se u Škodu i završio u kanalu: "Oba vozača dobili kaznu"

U trenutku nesreće kolnik je bio zaleđen i neposut, što su potvrdili policajci koji su obavljali očevid. Unatoč tome, oba vozača na licu mjesta dobili su novčanu kaznu u iznosu od 250 euraGAREŠNICA - Nakon jutrošnje prometne nesreće koja se dogodila u Garešnici, a u kojoj je jedno vozilo završilo u kanalu, zatražili smo detalje očevida koji je pokazao što se točno dogodilo.

Podsjetimo, u Ulici Hrastovčić u Garešnici oko 8.45 došlo je do prometne nesreće između dva vozila o čemu smo prvi pisali OVDJE.

Obojica su krivi?

- 65-godišnjak je kombi vozilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao nenaseljenim dijelom Ulice Hrastovčić. Prelaskom preko mosta, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, odnosno kolnika koji je bio zaleđen došlo je do sudara s osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak iz suprotnog smjera, kažu iz policije.

Dodaju kako se automobil nakon udara zarotirao na cesti dok se kombi vozilo odbacilo na bankinu koja je bila pokrivena snijegom.

- Došlo je do klizanja i prevrtanja kombija na bok, u putni jarak. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a obojicu čeka izvještaj o počinjenom prekršaju

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o osobnom automobilu marke Škoda te kombi vozilu marke Renault. Te kako obojicu vozača čeka novčana kazna u iznosu od 260 eura.

Zaleđena cesta

U cijeloj ovoj priči najzanimljiviji dio je što je cesta bila zaleđena, što su potvrdili policajci koji su obavljali očevid.

- Kolnik je u trenutku nesreće bio zaleđen i neposut, potvrdili su nam iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Čija je točno odgovornost za to, kao i za nesreću koja se dogodila, otkrit će se naknadno. 

Policija utvrđuje sve okolnosti o čemu će se naknadno očitovati.

U svakom slučaju, obojica vozača snosit će novčanu kaznu za nesreću koja se dogodila na zeleđenoj cesti, jer kako policija kaže, nisu prilagodili brzinu uvjetima na cesti. Srećom, u svemu tome, nitko nije ozlijeđen.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!