Fotografija: Gospođa (72) se nije držala sredine trake pa je automobilom završila u rasvjetnom stupu/Foto: Paun Paunovic/CROPIX (Ilustracija)
Gospođa (72) se nije držala sredine trake pa je automobilom završila u rasvjetnom stupu/Foto: Paun Paunovic/CROPIX (Ilustracija)

Bakica izgubila nadzor nad Peugeotom pa udarila u gradski rasvjetni stup

72-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja o sigurnosti prometa na cestamaKoja bizarna nesreća se dogodila jučer u Pleternici!

Kako piše u policijskom izvješću Pu požeško - slavonske, u petak 4. veljače  oko 17.55 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 72-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake prilikom čega je lijevim kotačima udarila u istočni rubni kamen.

Lakše ozlijeđena

Izgubila je potom nadzor nad vozilom te prednjim dijelom vozila udarila u stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Pleternice. U prometnoj nesreći 72-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.