Fotografija: Na vozilu je nastala znatna materijalna šteta/ Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Na vozilu je nastala znatna materijalna šteta/ Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)

Autom zahvatila bankinu u Malim Zdencima pa završila na krovu

Na vozilu nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, a zbog počinjenog prometnog prekršaja vozačici je naplaćena novčana kazna, kažu u policijiSamo pukom srećom 33-godišnja vozačica prošla je bez ozljeda u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Malim Zdencima. 

Završila na krovu

- U utorak 9. studenog oko 14.40 sati, 33-godišnjakinja je upravljala s osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka kolnikom kroz mjesto Mali Zdenci, ulicom Antuna Mihanovića iz pravca Virovitice u smjeru Garešnice. Dolaskom do kućnog broja 59, nije se vozilom kretala sredinom obilježene kolničke trake te je desnim kotačima zahvatila zemljanu bankinu uz rub kolnika, uslijed čega je vozilom sletjela u desni putni jarak. Tom prilikom došlo je do rotiranja vozila koje se zaustavilo u putnom jarku okrenuto na krov, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Materijalna šteta

Dodali su i to da je na vozilu nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, a 33-godišnja vozačica srećom nije ozlijeđena.

Mjesto nesreće/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Mjesto nesreće/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

- Zbog počinjenog prometnog prekršaja iz članka 47. stavka 2. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozačici je naplaćena novčana kazna.