Fotografija: Foto: Srdjan Vrančić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Srdjan Vrančić/CROPIX (ilustracija)

Autom udario dijete i majku u Pakracu, u nesreći je dijete teško ozlijeđeno..."

Vozač (39), izvijestila je policija, vozio je neprilagođenom brzinom kada je dijete istrčalo na cestu s parkirališta, a za njim i majka koja ga je pokušala zaustaviti...




U Pakracu je jučer navečer došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno dijete, a o nesreći se oglasila i policija. 

"U srijedu, 18. kolovoza 2021., oko 20:35 u Pakracu, u Ulici Gojka Šuška, 39-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke Opel, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u dvogodišnje dijete koje je prethodno, pobjegavši 39-godišnjakinji, istrčalo na kolnik s parkirališnog prostora.

Tom prilikom 39-godišnjakinja je potrčala za djetetom te također udarila u lijevi bočni dio automobila nakon čega je pala na kolnik. U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dok protiv vozača slijedi i prekršajni nalog, a protiv 39-godišnjakinje optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", javlja PU požeško-slavonska. 

USKORO OPŠIRNIJE...