Fotografija: Vozač je naletio na pješakinju na pješačkom prijelazu/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Vozač je naletio na pješakinju na pješačkom prijelazu/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Autom oborio i teško ozlijedio djevojku na pješačkom prijelazu u Lipiku

Vozač (25) Opela daruvarskih registracijskih oznaka skretao je ulijevo, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je prednjim dijelom vozila udario 25-godišnjakinju, kažu iz policijeJedna 25-godišnjakinja teže je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Lipiku. Naime, nesretnu djevojku udario je automobil dok je prelazila cestu na pješačkom prijelazu.

- U ponedjeljak 28. ožujka 2022. oko 19.40 sati u Lipiku na Trgu kralja Tomislava, 25-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke “Opel“ daruvarskih registarskih oznaka, skretao je ulijevo, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario 25-godišnjakinju koja se nalazila na pješačkom prijelazu, izvijestila je PU požeško-slavonska.

Dodaju i to da je u prometnoj nesreći 25-godišnjakinja teško ozlijeđena, dok protiv 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.