Fotografija: Nesreća se dogodila ispred bjelovarske Gradske uprave/ Foto: PU bjelovarsko bilogorska
Nesreća se dogodila ispred bjelovarske Gradske uprave/ Foto: PU bjelovarsko bilogorska

Autom oborila ženu na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara

Uslijed udara pješakinja pala na kolnik te je zadobila lakše tjelesne ozljede, a na teretnom automobilu nastala je materijalna šteta, kažu u policijiJoš jedan slučaj u kojemu je na pješak stradao na pješačkom prijelazu dogodio se jučer u centru Bjelovara. Kako su izvijestili iz policije, do nesreće je došlo na raskrižju Ulice Vladimira Nazora i Trga Eugena Kvaternika. 

- U srijedu 20. listopada oko 11.34 sati, 56-godišnjakinja je upravljala teretnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka te se kretala se kroz Bjelovar ulicom Vladimira Nazora. Dolaskom do raskrižja s Trgom Eugena Kvaternika skretala je ulijevo, ali se tom prilikom nije približavala obilježenom pješačkom prijelazu sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom vozila udarila u 44-godišnju pješakinju, a koja je u tom trenutku prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, poručili su iz bjelovarske policije. 

Lakše tjelesne ozlijede

Dodaju i to da je uslijed udara pješakinja pala na kolnik te je zadobila lakše tjelesne ozljede, a na teretnom automobilu nastala je materijalna šteta.

- Zbog počinjenog prometnog prekršaja protiv 56-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog, zaključili su iz PU bjelovarsko bilogorske.