Fotografija: U autobusu je bilo 20-ak djece/Foto: Facebook
U autobusu je bilo 20-ak djece/Foto: Facebook

Autobus s 20-ak učenika sletio s ceste kod Čazme: "Dvoje djece zatražilo liječničku pomoć"

Dražen Pavlović iz Čazmatrans Prometa potvrdio je kako je njihov vozač ispričao da je izbjegavao caddy vozilo koje je sjeklo zavoj te je uslijed toga, zahvatio bankinu i skliznuo u jarakČazmatransov autobus koji prevozi učenike sletio je danas, 4. ožujka nešto iza podneva u putni jarak u Siščanima, naselju nedaleko Čazme. 

Prema fotografiji koja je osvanula na jednoj Facebook stranici, autobus se "naslonio" na banderu. Prema komentarima čitatelja, djeca su odmah izašla iz autobusa, a osim što su u šoku, nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. Unatoč tome, na teren je osim policije, izašla i hitna pomoć.

Kako doznajemo, u autobusu je prilikom slijetanja bilo 20-ak djece po koju su odmah došli roditelji. Dvoje djece zatražilo je u pratnji roditelja liječničku pomoć zbog bolova.

Djevojčicu boli noga

Dražen Pavlović iz Čazmatrans Prometa potvrdio je kako je njihov vozač ispričao da je izbjegavao caddy vozilo koje je sjeklo zavoj te je uslijed toga, zahvatio bankinu i skliznuo u jarak.

- Jedna djevojčica rekla je da ju boli noga te je na liječenju. Ostala su djeca dobro. Koliko znam, to se dogodilo prije posljednje stanice u selu na kojoj se inače autobus okreće te je vrlo izvjesno da vozač nije mogao voziti brzo, kazao nam je Pavlović.

U policiji su potvrdili kako su dojavu o skliznuću autobusa dobili u 12 i 47 minuta, a više pojednosti će znati nakon što završi očevid.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!