Fotografija: Optužnica je nepravomoćna i Andrea se na nju može žaliti/Foto: Pexels
Optužnica je nepravomoćna i Andrea se na nju može žaliti/Foto: Pexels

Atraktivna konobarica Andrea zavela i omamila liječnika pa ga potom opljačkala

Andrea se branila kako je to učinila jer je liječnik u kafiću bio bezobrazan prema njoj te ju je vrijeđao i maltretirao. Tužitelji za Andreu traže 10 mjeseci bezuvjetnog zatvoraFatalna konobarica Andrea (31) ubacila je liječniku (57) tabletu za spavanje u pivo u kafiću u kojem je radila te ga poslije opljačkala. Ovih je dana protiv nje podignuta optužnica za tešku krađu početkom rujna lani oko ponoći u Zagrebu. Tužitelji za Andreu traže 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora, piše Danica.hr.

Nakon boravka u kafiću, par je šetao Savskom te su oko 15 minuta iza ponoći ušli u vatrogasni prolaz kod Kemijsko-tehnološkog fakulteta.

Nakon toga Andrea je liječnika gurnula u leđa te mu s ramena istrgnula ruksak Samsonite koji je nosio. U ruksaku su bili novčanik, osobni dokumenti, doktorska iskaznica, 1500 kuna, kreditine kartice, mobitel, naočale Ray Ban, liječnički stetoskop, doktorski štambilj, švicarski nožić, kišobran, ključevi stana i drugo.

‘Častila me pivom’

Andrea se branila kako je to učinila jer je liječnik u kafiću bio bezobrazan prema njoj te ju je vrijeđao i maltretirao.

“Da, pili smo tamno pivo u kafiću u kojem sam radila. Ubacila sam mu tabletu u pivo jer sam ga htjela omamiti, a sve iz razloga jer me vrijeđao i maltretirao. Nisam ga otrovala. Vani je on pustio ruksak i otišao na wc, a ja sam ga uzela i stavila u svoj te otišla u stan.

Iz ruksaka sam uzela novčanik, pare i Ray Ban naočale. Nakon toga sam novčanik bacila, a iz ruksaka sam uzela još neke stvari. Ostatak sam bacila u park u blizini Maksimira, ne mogu se sjetiti točnog mjesta”, ispričala je konobarica u istrazi.

Liječnik je policiji rekao kako se sve dogodilo u kafiću na Trgu Dražena Petrovića. Sjedio je u kafiću i pio pivo, a kako je vrijeme odmicalo sve se više “zezao s konobaricom koja mi je pred završetak radnog vremena na silu gurala da popijem još jednu pivu na njen račun, što sam i učinio”.

“Oko 15 minuta nakon ponoći s konobaricom sam krenuo Savskom. Dolaskom do Kemijsko-tehnološkog fakulteta rekla mi je da uđemo u neki vatrogasni prolaz, da malo prošetamo, nakon čega sam prvi ušao u taj prolaz. Nakon tri koraka, osjetio sam da me netko gura u leđa i gubio sam ravnotežu.

Atraktivna brineta

Tada mi je netko s ramena istrgnuo ruksak. Nakon par sekundi uspio sam se okrenuti i primijetio sam da konobarice više nema. Oko nas nije bilo nikoga, znači konobarica me gurnula, uzela mi ruksak i nestala u noći”, ispričao je liječnik tijekom istrage.

U optužnici su kao dokaz uvrštene i snimke nadzornih kamera iz kojih se vidi da liječnik i konobarica piju i druže se u kafiću te potom izlaze u šetnju Savskom. Optužnica je nepravomoćna i Andrea se na nju može žaliti.

Andrea je, inače, visoka brineta duge kose prilično atraktivnog izgleda, ako je suditi prema fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama. Navela je kako je trenutačno nezaposlena i neudana, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!