Fotografija: Imanje je otvoreno do 16. travnja/Foto: D. Kirin
Galerija
Imanje je otvoreno do 16. travnja/Foto: D. Kirin

Obitelj Salaj: "Stigle su nam domaće životinje na imanje, ne propustite se podružiti s njima"

Posjetite nas i upoznajte ova divna stvorenja. Vjerujte nam, to će biti iskustvo koje ćete dugo pamtiti, poručuju organizatori Uskrsne čarolije svjetla u Grabovnici pored ČazmeČAZMA - Ima li ljepše pozivnice da posjetite imanje obitelji Salaj od razdraganih domaćih životinja? Upravo iz tog razloga obitej Salaj iz Grabovnice pored Čazme koja je otvorila svoju uskrsnu manifestaciju, ima poruku za sve svoje posjetitelje.

-Želimo danas podijeliti s vama nešto posebno - na našem imanju imamo nekoliko divnih domaćih životinja koje su ne samo prekrasne, već nam svakodnevno donose radost i veselje.

Iskustvo za pamćenje

Vjerujemo da bismo svi trebali cijeniti i brinuti se za životinje oko nas, a naše iskustvo s ovim ljepotanima na našem imanju svakako nas je podsjetilo na to! Pozivamo vas da posjetite naše imanje i upoznate ova divna stvorenja. Vjerujte nam, to će biti iskustvo koje ćete dugo pamtiti, poručuju nam s imanja Salajevih u Grabovnici pored Čazme.

Uživanje na suncu/Foto: D. Kirin
Uživanje na suncu/Foto: D. Kirin
Kakav pogled/Foto: D. Kirin
Kakav pogled/Foto: D. Kirin
Divne životinjice/Foto: D. Kirin
Divne životinjice/Foto: D. Kirin

Podsjetimo, “Uskrsna čarolija svjetla by Salaj” svoja vrata za posjetitelje otvorila je protekle subote, 1. travnja, a u njoj će se moći uživati sve do nedjelje, 16. travnja.

- Otvoreni ćemo biti svaki dan od 15 do 21 sat. A da cijela priča bude još ljepša pobrinuo se Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom posjetiteljima imanja već upale u oči kao što su npr. anđeo ili sova. Ovog proljeća priča je bogatija za mnoštvo novih likova. Također, može se vidjeti i spektakularni prikaz Isusovog groba u kamenolomu iz 1905. godine, a svi koji nas obiđu ove će godine imati priliku vidjeti uživo kako nastaju čuvene drvene skulpture, poručuju organizatori Uskrsne čarolije.

25 tisuća pisanica

Dodaju i to da pisanice kao simbol Uskrsa ukrašene tisućama boja, dostojanstvenom svjetlošću obilježavaju prošlo vrijeme i vrijeme novog rađanja, a ni ove godine neće ih nedostajati na imanju.

Skulpture njemačkog kipara dodatno krase imanje/ Foto: D. Kirin
Skulpture njemačkog kipara dodatno krase imanje/ Foto: D. Kirin
Foto: D. Kirin
Foto: D. Kirin

- Konkretno, bit će postavljeno više od 25 000 svjetlećih pisanica, ali i uskrsnih instalacija domaćih životinja, koje će zasigurno izmamiti svakoj generaciji osmijeh na lice, kažu s imanja Salajevih.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!