Fotografija: Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Županija raspisala poziv: Svi možete predložite svoje kandidate za dodjelu javnih priznanja

Dobitnici javnih priznanja mogu biti domaće i strane fizičke i pravne osobe koje su svojim radom i djelovanjem pridonijele promicanju ugleda Bjelovarsko-bilogorske županije Bjelovarsko-bilogorska županija raspisala je poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Bjelovarsko-bilogorske županije u 2024. godini, koja se dodjeljuju u povodu Dana županije.

Nakon održane sjednice Odbora za dodjelu povelja i priznanja Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije utvrđeni su kriteriji za dodjelu javnih priznanja, kao i način i rok za prikupljanje prijedloga. 

Dobitnici javnih priznanja mogu biti domaće i strane fizičke i pravne osobe koje su svojim radom i djelovanjem pridonijele promicanju ugleda Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Prema utvrđenim kriterijima dodjeljuju se četiri javna priznanja i to: Povelja počasnog građanina Bjelovarsko-bilogorske županije, Povelja Bjelovarsko-bilogorske županije, Plaketa „Tihomir Trnski“ i Medalja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Svi zainteresirani pozvani su da predlože kandidate koji su se istaknuli svojim radom i postignućima u protekloj godini.

Detalje o postupku predlaganja moguće je pronaći na OVOJ poveznici.

Javni poziv za predlaganje kandidata objavljen je na web stranici Bjelovarsko-bilogorske županije te će biti otvoren za podnošenje prijedloga do 16. veljače 2024. godine.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!