Fotografija: Foto: BBŽ
Galerija
Foto: BBŽ

Županija dobila novac za obnovu Školskog dispanzera u Daruvaru i sportskog centra Kukavica

Ministar Šime Erlić uručio je u petak županu Marku Marušiću ugovore o sufinanciranju tih projekata na prigodnoj svečanosti u PleterniciMinistarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je dva projekta Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, javljaju iz BBŽ-a.

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić uručio je u petak županu Marku Marušiću na prigodnoj svečanosti u Pleternici ugovore o sufinanciranju tih projekata.

Ugovori i gradovima i općinama

- Prema potpisanim ugovorima Ministarstvo će iz Programa podrške regionalnom razvoju i Programa održivog razvoja lokalne zajednice sufinancirati projekt unutarnjeg uređenja i obnove zgrade Školskog dispanzera u Daruvaru vrijedan 136.000 eura te projekt izgradnje i uređenja dječjeg igrališta u Športsko-rekreacijskom centru Kukavica vrijedan 54.423,90 eura - poručuju iz Županije.

Ugovore su dobili i predstavnici gradova i općina u BBŽ-u/Foto: BBŽ
Ugovore su dobili i predstavnici gradova i općina u BBŽ-u/Foto: BBŽ

Osim Županiji ugovori o sufinanciranju u Pleternici su uručeni i gradovima Daruvaru, Grubišnom Polju, Garešnici i Čazmi te općinama Šandrovac, Dežanovac, Veliki Grđevac, Severin, Nova Rača, Končanica, Hercegovac, Kapela, Velika Pisanica, Veliko Trojstvo, Đulovac, Štefanje, Rovišće, Velika Trnovitica, Ivanska i Sirač.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!