Fotografija: Marko Marušić prvi je župan koji je posjetio ovu ljekarnu, kaže ravnateljica/ Foto: BBŽ
Galerija
Marko Marušić prvi je župan koji je posjetio ovu ljekarnu, kaže ravnateljica/ Foto: BBŽ

Župan Marušić obišao Ljekarnu Bjelovar: "Za uređenje i opremanje uloženo 106 tisuća eura"

"Unatoč tome što nam je Županija osnivač, nikada ni jedan župan nije našao za shodno da posjeti našu ustanovu", kaže ravnateljica Fehir Šola- Ovo je jako lijepo što ste uradili, ja sam ugodno iznenađen i zaista sve pohvale, kazao je župan Marko Marušić obilazeći novouređeni prostor Ljekarne Bjelovar, zdravstvene ustanove čiji je osnivač Bjelovarsko-bilogorska županija, javlja BBŽ.

Ustanova je u 2022. i 2023. godini u uređenje i opremanje već postojećih i onih dosad nekorištenih prostora te u nabavku potrebne računalne opreme i edukaciju ljudi uložila nešto više od 106 tisuća eura.

Preko 100 tisuća eura uloženo je u uređenje prostora, nabavku opreme i edukaciju djelatnika posljednjih dvije godine/ Foto: BBŽ
Preko 100 tisuća eura uloženo je u uređenje prostora, nabavku opreme i edukaciju djelatnika posljednjih dvije godine/ Foto: BBŽ

- Jako smo zadovoljni time što smo sve učinili u prošloj i ovoj godini na uređenju prostora i poboljšanju uvjeta rada, a posebno time što smo podmladili kadar. Ljekarna Bjelovar danas zapošljava 33 djelatnika od kojih je 13 magistara farmacije, istaknula je ravnateljica Katarina Fehir Šola upoznajući župana sa stanjem i planovima koje ustanova ima za budući rad.

Prvi župan u posjeti

Izražavajući dobrodošlicu županu i njegovim suradnicima ravnateljica je posebno naglasila da je ovo prvi put da župan posjećuje ovu ustanovu.

Marko Marušić i Katarina Fehir Šola/ Foto: BBŽ
Marko Marušić i Katarina Fehir Šola/ Foto: BBŽ

- Unatoč tome što nam je Županija osnivač, nikada ni jedan župan prije vas nije našao za shodno da posjeti našu ustanovu. Drago mi je da ste vi prvi koji nas je došao posjetiti i na tome smo vam zahvalni, naglasila je ravnateljica izražavajući zadovoljstvo posjetom, ali i daljnjom suradnjom za koju se kroz razgovor pokazalo da itekako ima smisla i prostora, piše BBŽ.

Zahvalivši na toploj dobrodošlici župan je još jednom potvrdio zainteresiranost Županije za suradnju s ustanovom te najavio njenu skorašnju konkretizaciju.

Župan i suradnici posjetili su novouređeni prostor ljekarne/ Foto: BBŽ
Župan i suradnici posjetili su novouređeni prostor ljekarne/ Foto: BBŽ

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!