Fotografija: Župan Marušić s prvom skupinom školaraca koji će ljetovati u Tkonu/Foto: BBŽ
Galerija
Župan Marušić s prvom skupinom školaraca koji će ljetovati u Tkonu/Foto: BBŽ

Župan Marušić ispratio osnovnoškolce koji će ljetovati u odmaralištu na Tkonu

Riječ je o projektu kojeg BBŽ već 20-tak godina provodi u suradnji s Osnovnom školom Dežanovac, a ove godine u Tkon ide 70 učenika s područja cijele županijeŽupan Marko Marušić ispratio je prvu od dvije skupine osnovnoškolaca koji će ljetovati u odmaralištu u Tkonu na otoku Pašmanu, javljaju iz BBŽ-a

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Riječ je o projektu kojeg Bjelovarsko-bilogorska županija već 20-tak godina provodi u suradnji s Osnovnom školom Dežanovac, a ove godine njime je obuhvaćeno ukupno 70 učenika uzrasta od 4. do 6. razreda iz škola s područja cijele županije.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

- Prva skupina od 35 učenika boravit će u terminu od 12. do 19. srpnja, dok će druga jednako brojna skupina boraviti od 19. do 26. srpnja. Županija će za ovogodišnji boravak učenika u Tkonu izdvojiti 17.578,00 eura - poručuju iz BBŽ-a te dodaju kako je osim župana Marušića učenicima i njihovim voditeljima na bjelovarskom autobusnom kolodvoru sretan put i ugodan boravak na moru zaželjela i pročelnica Upravnog odbora za društvene djelatnosti i obrazovanje Andrea Prugovečki Klepac.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!