Fotografija: Ekipa iz Razvojne agencije Daruvar u posjetu Općini Končanica/Foto: Općina Končanica
Galerija
Ekipa iz Razvojne agencije Daruvar u posjetu Općini Končanica/Foto: Općina Končanica

Zlatko Bakunić pohvalio Razvojnu agenciju Daruvar: "S njima lakše dolazimo do projekata"

Itekako nam puno pomognu. Prate natječaje, upućeni su u načine kandidiranja, bodovanja i slično. Sve nam pripreme, a na nama je da popunimo podatke i odlučimo idemo li ili ne u neki projekt, ističe BakunićKONČANICA – Na svakom početku nove kalendarske godine u prostorijama Općine Končanica čelnici lokalne samouprave ugoste kolege iz daruvarske Razvojne agencije. Kako nam otkriva načelnik Zlatko Bakunić, prilika je to da porazgovaraju o budućim planovima i projektima. Tako je bilo i prethodnih dana.

Dobra suradnja

-Imamo dobru suradnju s njima. Redovito sufinanciramo Razvojnu agenciju te onda potpisujemo i ugovor za novu suradnju. Drago nam je da nas posjete i da imamo priliku razgovarati o svemu što nas čeka u narednim mjesecima, kazao je Bakunić potvrdivši da gotovo sve projekte realiziraju uz posredovanje Razvojne agencije Daruvar.

Bakunić je potvrdio da gotovo sve projekte realiziraju uz posredovanje Razvojne agencije Daruvar/Foto: Općina Končanica
Bakunić je potvrdio da gotovo sve projekte realiziraju uz posredovanje Razvojne agencije Daruvar/Foto: Općina Končanica

Zanimalo nas je koliko Općini znači pomoć Razvojne agencije, odnosno je li im lakše i brže doći do informacije i svih potrebnih dokumenata za određeni projekt.

Svi projekti veliki i važni

-Itekako nam puno pomognu. Prate natječaje, upućeni su u načine kandidiranja, bodovanja i slično. Oni sve pripreme, a na nama je da popunjavamo podatke. Osposobljeni su za sve takve poslove, a mi u konačnici donosimo odluke idemo li ili ne u neki projekt, pojašnjava nam Bakunić i dodaje kako dobro surađuju otkako Razvojna agencija postoji.

Na pitanje koji je sljedeći veći projekt koji planiraju ostvariti, načelnik odgovara kako su njima zapravo svi projekti veliki i važni.

-Obično su to projekti vrijednosti oko pola milijuna kuna i većina projekata ide preko daruvarske Razvojne agencije, zadovoljan je Bakunić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!