Fotografija: Miljenik publike sve oduševio koncertom na Terezijani/Foto: Tibor Javurek
Galerija
Miljenik publike sve oduševio koncertom na Terezijani/Foto: Tibor Javurek

Željko Samardžić na bjelovarskom koncertu okupio sve generacije koje su pjevale s njim u glas

Uz kratki video sa sinoćnjeg koncerta u kojem je htio prenijeti dašak atmosfere, gradonačelnik Dario Hrebak na Facebooku je napisao je da misli da je ovo jedna od najboljih Terezijana do sadaBJELOVAR – Mogla bi ovo biti jedna od definitivno rekordnih Terezijana, već sada mnogi to govore, a još nije ni gotova. Nakon sinoćnjeg večernjeg koncerta na kojem je Bjelovarčane, ali i brojne goste iz okolnih gradova, zabavljao Željko Samardžić, na svom se Facebook profilu oglasio i gradonačelnik Dario Hrebak.

Uz kratki video s koncerta u kojem je htio prenijeti dašak atmosfere, napisao je da misli da je ovo jedna od najboljih Terezijana do sada i pitao sugrađane slažu li se s njim. Mnoštvo komentara koji su uslijedili bili su i više nego pozitivni.

Pogledajte OVDJE video koji je na svom profilu podijelio gradonačelnik.

Pohvale organizatorima prštale su na sve strane, a bilo je i nekoliko prijedloga kako unaprijediti buduće Terezijane koje tek dolaze.

Večeras Grašo

Neki od prijedloga bili su povećati broj sjedećih mjesta kako bi ugostiteljska ponuda bila potpuna, a neki su se dotaknuli i ozvučenja na pojedinim koncertima smatrajući da je moglo biti bolje. U svakom slučaju, događaji koji su završili prepričavaju se, a oni koji slijede u ostatku ove nedjelje – s nestrpljenjem se čekaju.

Večeras, za kraj najljepše carske priče u Hrvatskoj, pobrinut će se Petar Grašo čiji koncert počinje u 22 sata. Sve vrijeme dotad, kao i prethodnih dana, ispunjeno je brojnim aktivnostima i sadržajima koji jamče zabavu, smijeh i pune želuce. Stoga, navratite!