Fotografija: Željko Mavrin, Damir Bajs i koalicijski partneri/ Foto: Bjelovar.info
Galerija
Željko Mavrin, Damir Bajs i koalicijski partneri/ Foto: Bjelovar.info

Željko Mavrin: "Za odličan rezultat na izborima zaslužan je cijeli tim - koalicijski partneri i župan"

Mi smo rezultate ostvarili. Stanovnici Ivanske moraju vidjeti da se nešto napravilo, a ja se nadam da se to i vidi. Zahvaljujem na svim glasovima i pozivam birače da i 30. svibnja izađu na izbore, poručio je BajsŽeljko Mavrin, dosadašnji načelnik Općine Ivanska, više je nego uvjerljivo osigurao novi mandat. S 967 osvojenih glasova iza sebe je ostavio HDZ-ovog kandidata Luku Erdeca, koji je dobio gotovo 800 glasova manje. 

Veliki uspjeh

- Teško mi je nešto posebno reći, jer su emocije zaista velike nakon ovako velikog uspjeha. Osim što sam ponovno postao načelnik, veseli me što smo osvojili i 11 od ukupno 13 mandata u Općinskom vijeću. Vjerujem da se takva pobjeda malo gdje još dogodila, a za taj uspjeh zaslužni su i naši koalicijski partneri, kazao je Mavrin dodavši da zaslugu za njegov uspjeh ima i aktualni župan Damir Bajs.

Željko Mavrin i Damir Bajs/ Foto: Bjelovar.info
Željko Mavrin i Damir Bajs/ Foto: Bjelovar.info

Kako kaže, župan je u Općinu Ivansku dolazio tijekom cijelog mandata te imaju besprijekornu suradnju. 

- Siguran sam da će župan pobijediti i u drugom krugu te da ćemo dobru suradnju nastaviti i dalje. Tko god dođe u Ivansku može vidjeti što je sve napravljeno zahvaljujući upravo suradnji Općine i Županije, rekao je novi/stari načelnik te dodao da ima još dosta projekata koji se tek trebaju napraviti. 

Vidljivi rezultati

Čestitku načelniku, ali i svim vijećnicima koji su ušli u novi saziv Općinskog vijeća Ivanska, uputio je i aktualni župan Damir Bajs.

- Željko Mavrin napravio je najsjajniji rezultat u cijeloj županiji, što ujedno pokazuje da je kada jednom dobijete povjerenje ljudi, oni ostaju uz vas. Mi smo rezultate ostvarili, a izborni rezultat potvrda je toga. Stanovnici Ivanske, ali i drugih općina moraju vidjeti da se nešto napravilo, a ja se nadam da se to i vidi. Međutim, i dalje nije sve gotovo te moramo raditi i dalje. Zahvaljujem se na svim glasovima koje sam ovdje dobio te ovim putem pozivam sve birače da i 30. svibnja izađu na izbore, kako bismo mogli nastaviti raditi dalje, zaključio je Bajs. 

Članovi koalicije okupljene oko Damira Bajsa/ Foto: Bjelovar.info
Članovi koalicije okupljene oko Damira Bajsa/ Foto: Bjelovar.info