Fotografija: Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Želite energetski obnoviti kuću? Evo kako od Fonda povući više od 60 tisuća eura

Predstavnici Fonda će u Bjelovaru u petak pojasniti uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i pojasniti način prijave. Nakon radionice građani će imati priliku postavljati i konkretna pitanjaBJELOVAR – Iz Grada Bjelovara su za sve svoje sugrađane, u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, pripremili besplatnu radionicu o javnom pozivu za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Poziv je ove godine vrijedan rekordnih 120 milijuna eura, a vlasnici obiteljskih kuća će za mjere toplinske zaštite, zamjene stolarije te korištenje obnovljivih izvora energije moći dobiti najviše do 62.120,00 eura po prijavi.

Konkretna pitanja

Na radionici koja će se održati u petak, 8.3. u Velikoj vijećnici Grada Bjelovara, s početkom u 17 sati, govorit će gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak i zamjenik direktora Fonda Mirko Budiša.

Predstavnici Fonda će zatim pojasniti uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije, i pojasniti način prijave.

Nakon radionice građani će imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Inače, energetskom obnovom obiteljskih kuća moguće je uštedjeti na režijama od 30 do 60 posto, povećati udobnost stanovanja, ali i očuvati okoliš.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!