Fotografija: Vježba se održava na sajamskom prostoru u Gudovcu/ Foto: MojPortal.hr
Vježba se održava na sajamskom prostoru u Gudovcu/ Foto: MojPortal.hr

Zbog vježbi operativnih snaga u petak se zatvara glavna cesta kroz Gudovac. Evo detalja

Pojačane aktivnosti žurnih službi uključuju i intenzivno korištenje zvučne signalizacije, stoga obavještavamo građane da nema razloga za uznemirenostNa prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu u petak 13. listopada 2023. od 9,45 do 13 sati održat će se vježba operativnih snaga civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije „Bjelovar 2023“. U vježbi će sudjelovati sve žurne službe s ukupno 200-tinjak sudionika i ona će se odvijati na tri radne točke sajamskog prostora.

Zvučna signalizacija

- Zbog pojačanih aktivnosti žurnih službi tijekom održavanja vježbe doći će do zatvaranja prometa na dijelu glavne prometnice u Gudovcu. Molimo građane da u tom vremenu koriste alternativne pravce i tako daju svoj doprinos uspješnoj provedbi vježbe. Kako pojačane aktivnosti žurnih službi uključuju i intenzivno korištenje zvučne signalizacije, obavještavamo građane da nema razloga za bilo kakvu uznemirenost jer je u pitanju samo vježba, poručili su iz Bjelovarsko-bilogorske županije te dodaju da je završetak vježbe planiran oko 13 sati kada će uslijediti smotra svih sudionika vježbe.

Na vježbi sudjeluje HMP, DZ BBŽ, CK BBŽ, RCZ Bjelovar, RCZ Zagreb, HGSS Bjelovar, PU BBŽ i vatrogasne postrojbe s područja BBŽ.

- Za zainteresirane građani koji žele pratiti pokaznu vježbu bit će osiguran prostor za gledanje, zaključili su iz BBŽ.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!