Fotografija: Foto: Turistička zajednica
Galerija
Foto: Turistička zajednica

Zbog Vinodara se dio cesta u Daruvaru zatvara za promet, neke već danas. Evo koje i kada...

U srijedu od 18 sati do ponedjeljka do 15 sati bit će zatvoren dio Trga kralja Tomislava od ulaza u Reljkovićevu ulicu (ulaz prema Pivovari Daruvar) do pješačke zone na Trgu kralja TomislavaZbog jedne od najvažnijih turističkih manifestacija u Daruvaru, Vinodara, u srijedu i četvrtak pa sve do kraja manifestacije u ponedjeljak 10. lipnja bit će ograničen promet pojedinim prometnicama, javljaju iz Gradske uprave. 

Tako će već danas, u srijedu od 18,00 do 10. lipnja (ponedjeljak) do 15,00 sati biti zatvoren dio Trga kralja Tomislava od ulaza u Reljkovićevu ulicu (ulaz prema Pivovari Daruvar) do pješačke zone na Trgu kralja Tomislava. 

- Od 6. lipnja (četvrtak) od 17,00 sati do 10. lipnja (ponedjeljak) do 1 sat vozila neće moći prometovati od mosta na rijeci Toplici u Frankopanskoj ulici do Trga kralja Tomislava, u Radićevoj ulici od Trga kralja Tomislava do Knytlove, te u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg k. Petra Krešimira IV. do Trga kralja Tomislava, poručuju iz Gradske uprave uz molbu za razumijevanje.

Posebna regulacija prometa u centru Daruvara zbog Vinodara
Posebna regulacija prometa u centru Daruvara zbog Vinodara

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!