Fotografija: Foto: MojPortal.hr, Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Foto: MojPortal.hr, Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Zbog Vinodara neke će ulice već od sutra biti zatvorene za promet. Evo koje...

Budući da će Trg kralja Tomislava biti zatvoren, osigurali smo alternativni pravac za vozila koja dolaze iz Kolodvorske ulice, koja će biti preusmjerena u Preradovićevu ulicu, kaže Ivana Plažanin VukovićZa vrijeme održavanja Vinodara, privremeno se zatvara promet u centru Daruvara, javljaju iz Turističke zajednice Daruvar-Papuk.

Konkretno, od sutra 7. lipnja u 16 sati pa sve do 12. lipnja u 15 sati zatvara se promet na dijelu ulice ispod crkve Presvetog Trojstva od skretanja za Pivovaru Daruvar do pješačke zone na Trgu kralja Tomislava.

Prometni znakovi

Nadalje, od 8. lipnja od 17 sati do 12. lipnja do 2 sata ujutro nećete se moći voziti po Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV do Trga kralja Tomislava, zatim od samog centra do mosta na Toplici i po Radićevoj do Knytlove ulice.

Klikni za povećanje: 

Evo koje će ulice i od kada do kada biti zatvorene za promet/Foto: MojPortal.hr
Evo koje će ulice i od kada do kada biti zatvorene za promet/Foto: MojPortal.hr

- Za zatvaranje prometa osigurali smo prometne znakove zabrane prometa u oba smjera koji će biti postavljeni u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV, te na pješačkom prijelazu u Frankopanskoj ulici prije mosta na rijeci Toplici. S obzirom na to da će Trg kralja Tomislava biti zatvoren, osigurali smo alternativni pravac za vozila koja dolaze iz Kolodvorske ulice, koja će biti preusmjerena u Preradovićevu ulicu - poručuje predsjednica Organizacijskog odbora Vinodara Ivana Plažanin Vuković koja se ovim putem zahvaljuje građanima i posjetiteljima na razumijevanju i poštivanju privremene regulacije prometa.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!