Fotografija: Idućeg tjedna blagajna Darkoma otvorit će se u četvrtak/
Foto: Matija Djanjesic/CROPIX (Ilustracija)
Idućeg tjedna blagajna Darkoma otvorit će se u četvrtak/ Foto: Matija Djanjesic/CROPIX (Ilustracija)

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije do idućeg četvrtka blagajna Darkoma zatvorena

Iz Darkoma su najavili i akciju prikupljanja odbačenih božićnih drvca te su poručili građanima da mogu svoja božićna drvaca i sami dovesti u Reciklažno dvorište u DaruvaruDARUVAR – Iz daruvarskog Darkoma imaju dvije obavijesti za svoje korisnike. Prva je vezana uz rad blagajne i pogoršanje epidemiološke situacije.

-Obavještavamo korisnike da zbog neplaniranih okolnosti vezanih za razvoj situacije s COVID 19, u periodu od 14.01.2022.g. (petak) do 19.01.2022.g. (srijeda), na blagajni se neće vršiti gotovinska plaćanja i rad sa strankama.

Ljubazno molimo i upućujemo korisnike da u navedenom periodu plaćanja obavljaju putem Internet bankarstva i u poslovnicama novčarskih institucija. Prvi radni dan blagajne je 20.01.2022.g. (četvrtak), kažu iz Darkoma.

Odvoz drvca

Ujedno obavještavaju građane o organiziranom prikupljanju odbačenih božićnih drvca na području grada Daruvara.

-Obavještavamo korisnike o prikupljanju odbačenih božićnih drvca na području grada Daruvara i to dana:

- 18.01.2022.(utorak) - zapadno od željezničke pruge i

- 19.01.2022. (srijeda) - istočno od željezničke pruge.

Molimo naše korisnike da svoja božićna drvca odlože pokraj svojih spremnika za miješani komunalni otpad (zelenih kanti/kontejnera), odnosno na mjestima predviđenim prilikom primopredaje miješanog komunalnog otpada.

Korisnici mogu svoja odbačena božićna drvaca i sami dovesti u Reciklažno dvorište u Daruvaru (na lokaciji u neposrednoj blizini komunalnog društva Darkom d.o.o.), kažu iz Darkoma.