Fotografija: Često nam je najveća želja u životu upravo onaj život koji imamo, pun ljubavi, obitelji i prijatelja. Pale sam na svijetu je predstava koja ima za cilj u svakome od njenih gledatelja pobuditi upravo taj osjećaj/Foto: POU Daruvar
Galerija
Često nam je najveća želja u životu upravo onaj život koji imamo, pun ljubavi, obitelji i prijatelja. Pale sam na svijetu je predstava koja ima za cilj u svakome od njenih gledatelja pobuditi upravo taj osjećaj/Foto: POU Daruvar

Zbog bolesti glumice sutra nećemo gledati "Vrijeme za bajku". Ali zato stiže "Pale sam na svijetu"

Predstava je namijenjena za uzrast od pet godina naviše. Vidimo se u subotu u 11 sati u dvorani kina na Kazališnoj matineji subotom u Daruvaru, poručuju organizatoriDARUVAR - Zbog iznenadne bolesti glumice, Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka sutra će izvesti predstavu "Pale sam na svijetu" umjesto planirane predstave "Vrijeme za bajku", javljaju iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar i dodaju kako će mališani Vrijeme za bajku gledati u nekom od budućih termina.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

-Vidimo se u subotu u 11 sati u dvorani kina na Kazališnoj matineji subotom u Daruvaru! Svi ste pozvani! Predstava je namijenjena za uzrast od pet godina naviše. Nagradne ulaznice podijeljene za Vrijeme za bajku, naravno, vrijede za Pale sam na svijetu, poručuju organizatori.

Pale sam na svijetu

Pale sam na svijetu jedna je od onih priča koja stvara mostove između svijeta odraslih i svijeta djece. Mogućnosti koje pruža svijet oko nas, u očima djeteta prilika su za igru i istraživanje, a Pale, kao jedini dječak koji je uistinu i dobio priliku da ostvari sve svoje želje, uvodi i djecu i odrasle u jedan novi svijet- svijet neograničenih mogućnosti. Ostvariti sve snove, nešto je što bi i odrasli voljeli, ali kako odrastamo, učimo da je neke snove ljepše sanjati nego ostvariti.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Priča o Paletu, priča je o dvije krajnosti u svakome čovjeku, o lutalici i istraživaču, željnom novih pustolovina i iskustava, a s druge strane o želji za sigurnošću i sigurnim okruženjem u svakome od nas. Recept uspjeha ove priče leži i u pouci da je često najveća želja u životu upravo onaj život koji imamo, pun ljubavi obitelji i prijatelja. Ovo je predstava koja ima za cilj u svakome od njenih gledatelja pobuditi upravo taj osjećaj.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!