Fotografija: Zatvorena još jedan kupališna sezona u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Zatvorena još jedan kupališna sezona u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković

Završena još jedna kupališna sezona na bjelovarskim bazenima. Prodano skoro 30 tisuća ulaznica

Zbog vremenskih uvjeta odlučili smo sezonu završiti par dana ranije i okrenuti se pripremi za iduće ljeto. Ukupno je prodano 29700 ulaznica, što je jedna od najboljih sezona unatrag 6 godina, poručili su iz BPK-a
Kiša i pad temperature zadnjih nekoliko dana rade velike probleme organizatorima raznih događanja, a bolje sreće nisu bili ni u Bjelovarskom plivačkom klubu, koncesionaru Gradskih bazena Bjelovar posljednjih šest godina.

Naime, iako je prvotno planirano da Gradski bazeni budu otvoreni do 5. rujna, ovogodišnja kupališna sezona okončana je tjedan dana ranije.

Odlična sezona

- Zbog vremenskh uvjeta odlučili smo sezonu završiti par dana ranije od planiranog i okrenuti se pripremi za iduće ljeto. Zahvaljujemo se svima na razumijevanju i povjerenju svih ovih godina. Brojem posjetitelja ove godine više smo nego zadovoljni. Ukupno je prodano 29700 ulaznica, što je jedna od najboljih sezona unatrag 6 godina, poručili su iz Bjelovarskog plivačkog kluba dodavši da se će se potruditi kako bi iduće ljeto bilo još bolje.

<p>Završna priredba Bjelovarskog plivačkog kluba održana je u četvrtak/ Foto: Deni Marčinković</p>

Završna priredba Bjelovarskog plivačkog kluba održana je u četvrtak/ Foto: Deni Marčinković

Podsjetimo, ove godine zabilježen je i najveći broj plivača, neplivača te vaterpolista, koji su cijelo ljeto trenirali na Gradskim bazenima Bjelovar. 

Rekordan broj plivača

- Kroz klub je ukupno prošlo oko 220 neplivača te 250 plivača i vaterpolista, što je apsolutni rekord. Također, konstantno smo imali devet aktivnih trenera te vjerujem da su roditelji, ali i djeca uistinu mogli biti zadovoljni, istaknuo je prije dva dana Marko Mihalinec, predsjednik BPK-a. 

Dodajmo i to da su mladi plivači četvrtak imali i završnu prezentacija svega naučenog tijekom ljeta, u čemu su posebno uživali njihovi roditelji i prijatelji. Kako je to izgledalo možete pogledati ovdje.