Fotografija: Denis Vlahovac i Marko Bogdan/Foto: Ana Knežević, privatni album
Denis Vlahovac i Marko Bogdan/Foto: Ana Knežević, privatni album

Zašto recepte Denisa Vlahovca i Marka Bogdana nećemo objavljivati do kraja lokalnih izbora

Budući da želimo zadržati stečenu poziciju politički neutralnog portala, a Vlahovac i Bogdan su se politički aktivirali, njihove tekstove opet ćemo objavljivati kad izbori završeDragi prijatelji, poštovani čitatelji!

Obavještavamo vas da na vašem portalu do službenog kraja lokalnih izbora vikendima nećemo objavljivati recepte naših suradnika, daruvarskog koktel majstora Denisa Vlahovca kao i recepte napitaka za zdravi život Marka Bogdana. 

Naime, Denis i Marko odlučili su se politički aktivirati na ovim izborima, a kako je nama izuzetno važno zadržati stečenu poziciju neutralnog news portala koji daje prostor svim relevantnim političkim opcijama i nikoga ne favorizira, a sve na korist čitatelja i poreznih obveznika, ne želimo se dovesti u situaciju da se na bilo koji način njihovo pojavljivanje na našem portalu dovodi u vezu s indirektnim (skrivenim) promoviranjem te dvije političke opcije na čijim listama se oni nalaze.

Dakle, njihove tekstove nećemo objavljivati do završetka lokalnih izbora isključivo kako bismo izbjegli bilo kakve negativne konotacije i tim činom dodatno doprinijeli poštenoj i korektnoj izbornoj utrci. 

Kada lokalni izbori završe, ponovno ćete moći uživati u receptima daruvarskog koktel majstora Denisa Vlahovca i čarobnjaka za zdrave napitke Marka Bogdana. Naravno, ako oni nakon izbora to i dalje budu željeli.

Dijana Puhalo 

glavna urednica