Fotografija: Ovaj će most spajati Daruvarski Brestovac i Brestovačka Brda/Foto: Općina Končanica
Galerija
Ovaj će most spajati Daruvarski Brestovac i Brestovačka Brda/Foto: Općina Končanica

Za nekoliko dana bit će gotov most koji spaja Daruvarski Brestovac i Brestovačka Brda

Uskoro će se krenuti s novim projektom proširenja mosta između Daruvarskog Brestovca i Ljudevit Sela u suradnji sa Županijskim cestama i Općinom KončanicaMost koji spaja Daruvarski Brestovac i Brestovačka brda bit će gotov do kraja ovog mjeseca.

Načelnik Općine Končanica, Zlatko Bakunić, nam je potvrdio da će rekonstrukcija mosta biti završena do kraja mjeseca te će se time uspostaviti promet između tih dvaju mjesta. 

Držali se zacrtanog plana

- Općina Končanica kupila je građu, radove izvodi Vodoprivreda Daruvar, a Hrvatske vode financiraju izgradnju. Mogu potvrditi da će se most do kraja mjeseca u potpunosti izgraditi – dodao je načelnik Općine Končanica, Zlatko Bakunić te se zahvalio izvođačima koji su radili i po lošem vremenu te se držali zacrtanog tempa i plana, i naravno radnicima Vodoprivrede.

Zlatko Bakunić, načelnik Općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo
Zlatko Bakunić, načelnik Općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo

O novim planovima kontaktirali smo saborskog zastupnika Vladimira Bileka koji nam je najavio da će uskoro krenuti s novim projektom proširenja mosta između Daruvarskog Brestovca i Ljudevit Sela u suradnji sa Županijskim cestama i Općinom Končanica.

Brojni drugi radovi

Kako nam je ranije rekao saborski zastupnik Vladimir Bilek, uz potporu Županijskih cesta potrebno je dovršiti još mnogo drugih radova kao što je nastavak izgradnje nogostupa kroz Ljudevit selo, asfaltiranje dijela kolnika u Lipovac Majuru, treba asfaltirati Županijsku cestu od Golubinjaka preko Drleža do Trojeglave u suradnji sa općinama Sirač, Dežanovac i Končanica te napraviti rekonstrukciju ostalih mostova na tom području.