Fotografija: I ove godine Općina Veliko Trojstvo osigurala je novac za isplatu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom božićnih blagdana/Foto: Martina Čapo, MojPortal
I ove godine Općina Veliko Trojstvo osigurala je novac za isplatu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom božićnih blagdana/Foto: Martina Čapo, MojPortal

ZA LJEPŠE BLAGDANE Općina Veliko Trojstvo za svoje umirovljenike osigurala božićnicu

Iznos božićnice ovisi o visini mirovine, a svoje prijave umirovljenici trebaju dostaviti do 30. studenoga na obrascu koji mogu skinuti s internetskih stranica ili ga osobno preuzeti u OpćiniVELIKO TROJSTVO - I ove godine Općina Veliko Trojstvo osigurala je novac za isplatu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom božićnih blagdana čiji iznos ovisi o visini mirovine.

-Svim umirovljenicima koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna biće će isplaćeno 200,00 kuna, a svima onima čija mirovina iznosi od 2.500,01 do 3.500,00 kuna bit će isplaćeno 100,00 kuna, kažu u Općini.

Rok za prijavu

Prijave se podnose do 30. studenoga 2022. godine na propisanom obrascu koji možete skinuti sa internetskih stranica ili ga osobno preuzeti u Općini. Uz popunjen obrazac, potrebno je priložiti presliku odgovarajućeg dokumenta iz kojeg je vidljiv iznos mirovine za prethodni mjesec (odrezak od mirovine, izvod banke i sl.).

Prijavu možete podnijeti neposredno u sjedištu Općine, putem e-pošte: juo@veliko-trojstvo.hr ili posredstvom Matice umirovljenika čiji vrijedni članovi obilaze umirovljenike na području naše općine.

Poveznicu za preuzimanje obrasca možete pronaći OVDJE.