Fotografija: Kulturno-umjetnički program Folklornog ansambla Holubička Češke besede Daruvar/Foto: Jednota Daruvar
Galerija
Kulturno-umjetnički program Folklornog ansambla Holubička Češke besede Daruvar/Foto: Jednota Daruvar

Zbog vremena otkazana svečana povorka Dožinky, program seli u daruvarski Češki dom

"U 19 sati slijedi otvaranje likovne izložbe, a projekcija filma u 21 sat neće biti na ljetnoj pozornici nego se seli u Češki dom. U nedjelju je otkazan nastup grupe Biseri", kaže Željka ZadroČeška beseda Daruvar obavještava sve sugrađane i potencijalne posjetitelje da se alegorijski prikaz izložbene povorke „Žetvenih svečanosti“, koja se trebala održati u 17 sati u parku grofa Jankovića, ipak neće održati zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Program Žetvenih svečanosti u Daruvaru/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Program Žetvenih svečanosti u Daruvaru/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Inače, ostali događaji ovogodišnjeg programa Dožinky odvijat će se prema rasporedu u Češkom narodnom domu u Masarykovoj ulici.

- U 19 sati slijedi otvaranje likovne izložbe, a projekcija filma u 21 sat neće biti na ljetnoj pozornici nego se seli u Češki dom. Za sutra je velika vjerojatnost da će sve biti u Češkom domu. Dakle, održat će se promocija knjige Česke dožinky v Chorvatsku i kulturno-umjetnički program, dok vrtne zabave i nastupa grupe Biseri neće biti jer se radi o zatvorenom prostoru, a zbog epidemioloških mjera ne smije se održati takva vrsta zabave - rekla nam je Željka Zadro, predsjednica Češke besede Daruvar.