Fotografija: Dostavu preko Wolt aplikacije trenutno je moguće izvršiti za samo jedan restoran/ Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)
Dostavu preko Wolt aplikacije trenutno je moguće izvršiti za samo jedan restoran/ Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)

Wolt stigao u Daruvar: "Trenutno smo u pregovorima s restoranima i trgovinama"

Na aplikaciji Wolt u Daruvaru trenutno se nalazi samo jedan restoran iz kojeg je moguće naručiti dostavu, a riječ je o restoranu SrceJedna od vodećih platformi za dostavu - Wolt, ovih je danas stigla i u Daruvar. Doduše, prepoznatljivi plavi ruksaci još uvijek se ne mogu vidjeti na daruvarskim ulicama, ali je zato moguće naručiti hranu preko njihove mobilne aplikacije.

Trenutno samo jedan restoran

Konkretno, na aplikaciji Wolt u Daruvaru se trenutno nalazi samo jedan restoran iz kojeg je moguće naručiti dostavu, a riječ je o restoranu Srce.

- Prije dva dana smo počeli primati narudžbe preko Wolta, ali budući da još uvijek nemaju dostavljače u Daruvaru dostavu vršimo sami. Još uvijek puno ljudi ne zna za ovaj novitet tako da nismo imali previše narudžbi preko aplikacije, ali je ipak nešto bilo, kazao je vlasnik restorana Srce Aleksandar Šteković.

Međutim, iz Wolta najavljuju skorašnje proširenje ponude.

- Svaki grad poseban je na svoj način i razvija se svojim tempom pa je u ovom trenutku teško reći koliko vremena je potrebno da se adaptira na ovakve novitete. Trenutno smo u dogovorima s restoranima i trgovinama, no oduvijek smo bili fokusirani da korisniku pružimo najbolje iskustvo te želimo pokriti što više dostupnih partnera, poručili su iz Wolta.

U planu je širenje poslovanja

Dodaju i to da su u Daruvar tek stigli, tako da još uvijek nemaju zaposlen veliki broj ljudi.

- Očekujemo više u narednim mjesecima. Naime, svaki put kada otvaramo novi grad, moramo voditi računa o nekoliko čimbenika. Prije svega, to je potreba tržišta, odnosno broj potencijalnih korisnika u određenom gradu. Nadalje, to su dogovorene suradnje s partnerima, odnosno restoranima i trgovinama koji će se naći u aplikaciji te broj partnera dostavljača, koji će cijeli taj proces moći podržati. Ono što je važno je da sve navedeno raste proporcionalno te da kontinuirano širimo ponudu koja će zadovoljiti sve naše korisnike, zaključili su iz Wolta.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!