Fotografija: Foto: Općina Dežanovac, MojPortal
Galerija
Foto: Općina Dežanovac, MojPortal

Vrtić u Dežanovcu dobio 29 tisuća eura: "Kupit ćemo igralo brod, spiralnu ljuljačku i penjalicu"

"Ukupna procijenjena vrijednost projekta je 58.825,00 eura, a razliku sredstava će Općina Dežanovac osigurati vlastitim sredstvima", kažu u OpćiniDEŽANOVAC - Općini Dežanovac Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je 29.000,00 eura. Novac je to za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2024. godini.

Kako nam je rekla zamjenica načelnika, Kristina Kubišta, prijavili su se na poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2024. godini.

- Nakon provedenog javnog poziva, te temeljem odluke o raspodjeli financijskih sredstava, Središnji ured za demografiju i mlade i Općina Dežanovac sklopili su ugovor o sufinanciranju,,Projekta ulaganja u objekt dječjeg vrtića''.

Vlastita sredstva

Najveći iznos koji se mogao odobriti po prijavitelju je 33.200,00 eura, a vrijednost našeg ugovora je 29.000,00 eura. Ukupna procijenjena vrijednost projekta je 58.825,00 eura, a razliku sredstava će Općina Dežanovac osigurati vlastitim sredstvima, kaže nam Kubišta i otkriva kako će novac Općina utrošiti na postavljanje dodatnih fiksnih igrala na igralište Dječjeg vrtića Dežanovac.

- Radi se o kombiniranom igralu brod, spiralnoj ljuljački, multifunkcionalnoj penjalici za malu djecu, te podlogama od gumenih kocki odnosno antistres podloga, zaključuje.

Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Općina Dežanovac
Foto: Općina Dežanovac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!