Fotografija: Vrijedni članovi udruge Impress pomažu ljudima iz Sisačko-moslavačke županije od prvog dana potresa/Foto: Impress
Galerija
Vrijedni članovi udruge Impress pomažu ljudima iz Sisačko-moslavačke županije od prvog dana potresa/Foto: Impress

Volonteri daruvarske udruge Impress dijelili hranu i razvrstavali otpad ljudima iz općine Majur

Načelnica općine Klementina Karanović im je opisala s kakvim se sve problemima suočavaju nakon potresa, a razgovarali su i o suradnji Općine Majur i DaruvaraNakon što pomagali u organizaciji prikupljanja hrane i ostalih životnih potrepština za ljude pogođene potresom, u subotu su volonteri daruvarske udruge Impress, u Općini Majur razvrstavali i otpad.

Čim su došli u Općinu Majur, dočekala ih je načelnica općine Klementina Karanović koja im je opisala s kakvim se sve problemima suočavaju nakon razornog potresa, a razgovarali su i o kontinuiranoj suradnji Općine Majur i Daruvara kroz razne akcije. 

Foto: Impress
Foto: Impress

Posjetio ih je i Karlo Štengl, predsjednik Savjeta mladih Sisačko-moslavačke županije s kojim smo razgovarali i o nadolazećim aktivnostima vezanim za ciljeve održivog razvoja. 

Predsjednica udruge Impress Tanja Herceg organizirala je cijelu akciju pomoći stanovnicima Općine Majur, koordinirao ju je Ronaldo Rovazdi, a u akciji su sudjelovali i Loida Šerfezi, Bojana Vekić, Josipa Slama, Kristijan Kiš, Silvija Zdešić, Elena Markanović, Luka Slama i Anahit Ghazharyan.

Volonteri udruge Impress u Općini Majur/Foto: Impress
Volonteri udruge Impress u Općini Majur/Foto: Impress

Svi su zasukali rukave i pomagali razvrstavati otpad/Foto: Impress
Svi su zasukali rukave i pomagali razvrstavati otpad/Foto: Impress

Foto: Impress
Foto: Impress

Foto: Impress
Foto: Impress

________________________________________________

(Tekst je omogućila Udruga Dar-mar kroz projekt "Upoznaj, djeluj, pridruži se" kojeg je financirala Bjelovarsko-Bilogorska županija kroz program projekata i udruga od interesa za BBŽ- u 2020. godini)