Fotografija: Sangaj, 121211. NR Kina je trenutno najbrze rastuca ekonomija svijeta, a akumulirala je golema monetarna sredstva kojima ima moc pomagati drzavama koje su upale u ekonomske poteskoce ukljucujuci SAD i EU. Na slici: svaka soba ima posebnu slavinu za pitku vodu. Foto: Darko Tomas/CROPIX
Sangaj, 121211. NR Kina je trenutno najbrze rastuca ekonomija svijeta, a akumulirala je golema monetarna sredstva kojima ima moc pomagati drzavama koje su upale u ekonomske poteskoce ukljucujuci SAD i EU. Na slici: svaka soba ima posebnu slavinu za pitku vodu. Foto: Darko Tomas/CROPIX

Voda u Siraču i dalje nije za piće. Evo gdje će biti spremnici s pitkom vodom

Obavijest o neispravnosti vode za piće ostaje na snazi dok se ispravnost vode ne potvrdi službenim analizama, poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnjeVoda u Siraču i dalje nije za piće pa ćemo osigurati alternativnu opskrbu putem spremnika, javljaju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje.

Sutra, u subotu 15. srpnja i u nedjelju pitka voda će se dostavljati u Ulici Kopeček u Doljanima od 9 do 9.30 sati i ispred Hrvatskog doma u Siraču od 9.40 do 10.10 sati. U ponedjeljak ćete moći doći po pitku vodu također u Ulici Kopeček u Doljanima, ali u vremenu od 15.30 do 16 sati te ispred Hrvatskog doma u Siraču od 16.10 do 16.40 sati.

- Obavijest o neispravnosti vode za piće ostaje na snazi dok se ispravnost vode ne potvrdi službenim analizama - poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje te mole potrošače za strpljenje i razumijevanje.