Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto
Foto: Getty Images/iStockphoto

Voda u Đulovcu, Katincu i Puklici nije za piće, u Daruvaru i Siraču moguća zamućenja

Darkom vodoopskrba i odvodnja osigurao je za naselja Puklica, Đulovac i Katinac alternativnu opskrbu pitkom vodom, evo kada i na kojim lokacijamaDarkom vodoopskrba i odvodnja d.o.o. obavještava cijenjene potrošače da je uslijed jučerašnjih obilnih padalina došlo do zamućenja vode u vodoopskrbnom sustavu Đulovac (naselja Puklica, Đulovac i Katinac). Voda nije za piće te je preporuka prokuhavati prije upotrebe.

Alternativna opskrba pitkom vodom iz spremnika bit će osigurana danas i sutra (subota i nedjelja, 4. i 5. 11. 2023.) na lokacijama:

- u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla od 10:30 do 11:00

- u Đulovcu kod trgovine Krk od 11:05 – 11:35

U PONEDJELJAK, 6.11.2023., na lokacijama:

- u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla od 16:00 do 16:30

- u Đulovcu kod Trgovine Krk 16:35 do 17:05.

Obavijest ostaje na snazi sve dok se stanje vode ne promijeni na bolje, što će se prvo potvrditi službenom analizom te nakon toga objaviti, poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje i ujedno se zahvaljuju korisnicima na strpljenju i razumijevanju.

Darkom vodoopskrba i odvodnja d.o.o. također obavještava potrošače vodoopskrbnih sustava Daruvar i Sirač da su velike količine oborina uzrokovale velika zamućenja vode na vodozahvatu te su moguća kratkotrajna prolazna zamućenja vode i u vodoopskrbnim sustavima.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!