Fotografija: Evo na kojim lokacijama na području Đulovca će danas i u dane vikenda biti cisterne s pitkom vodom/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)
Evo na kojim lokacijama na području Đulovca će danas i u dane vikenda biti cisterne s pitkom vodom/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)

Voda na području Đulovca nije za piće, potrebno ju prokuhati. Evo na kojim lokacijama su cisterne

Tijekom vikenda voda iz spremnika će biti dostupna u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla od 9-9:30h, a u Đulovcu kod trgovine Metss od 9:40-10:10hDarkom vodoopskrba i odvodnja d.o.o. obavještava potrošače vodoopskrbnog sustava Đulovac, da je zbog zamućenja vode u vodoopskrbnom sustavu Đulovac preporuka prokuhati ju prije upotrebe.

-Opskrba pitkom vodom iz spremnika će se vršiti danas, 20. siječnja, na lokacijama u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla od 15:30-16h, te u Đulovcu kod trgovine Metss od 16:10-16:40h.

U dane vikenda

Tijekom vikenda (21. i 22.1.2023.), voda iz spremnika će biti dostupna na lokacijama u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla od 9-9:30h, a u Đulovcu kod trgovine Metss od 9:40-10:10h.

Obavještavat ćemo vas o daljnjim promjenama, zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju, poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!