Fotografija: Potpore su ukupno vrijedne 54.513,60 kuna, a mlade obitelji primat će ih u mjesečnim iznosima sljedećih 60 mjeseci/Foto: Općina Veliko Trojstvo
Galerija
Potpore su ukupno vrijedne 54.513,60 kuna, a mlade obitelji primat će ih u mjesečnim iznosima sljedećih 60 mjeseci/Foto: Općina Veliko Trojstvo

VJETAR U LEĐA Dvije mlade obitelji iz V. Trojstva od Općine dobile više od 50 tisuća kuna

Potpore su ukupno vrijedne 54.513,60 kuna, a obitelji će ih primati u mjesečnim iznosima sljedećih 60 mjeseci. Našim mladima želimo iskrenu dobrodošlicu te puno radosti i dječjeg smijeha, poručuju iz OpćineRješavanje stambenog pitanja jedan je od najvažnijih životnih koraka svake mlade obitelji, a dobro to znaju i u Općini Veliko Trojstvo.

Naime, oni svoje mlade financijski potiču, odnosno pomažu im kod stambenog zbrinjavanja.

-Drago nam je da potpore koje smo odlukom Općinskog vijeća namijenili u svrhu poticanja demografske obnove, regeneracije naselja, te doseljavanja, odnosno smanjenja iseljavanja mladih obitelji, kao i pomoći mladim obiteljima daju rezultate te da njima doprinosimo pozitivnim demografskim trendovima i opstanku naših naselja, ponosni su u Općini.

Marko Kutanjac, načelnik Općine Veliko Trojstvo/Foto: Martina Čapo
Marko Kutanjac, načelnik Općine Veliko Trojstvo/Foto: Martina Čapo

Dodaju kako je načelnik Marko Kutanjac s proteklih dana s dvije mlade obitelji potpisao Ugovore o dodjeli financijske potpore za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo koje su upravo na području Velikog Trojstva kupile kuće. 

-Potpore su ukupno vrijedne 54.513,60 kuna, a mlade obitelji primat će ih u mjesečnim iznosima sljedećih 60 mjeseci. Mladim obiteljima želimo iskrenu dobrodošlicu te puno radosti i dječjeg smijeha, ističu iz Općine.

Dodajmo, mlade obitelji koje rješavaju svoje stambeno pitanje i ispunjavaju uvijete, potporu Općine mogu ostvariti prijavom na raspisani javni poziv koji se nalazi na linku OVDJE.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!