Fotografija: Novi župan Marko Marušić i njegova zamjenica Marija Jungić/Foto: Deni Marčinković
Novi župan Marko Marušić i njegova zamjenica Marija Jungić/Foto: Deni Marčinković

VIDEO Novi župan: "Bit ću župan svih građana, bez obzira na političke boje i svjetonazor"

"Zahvaljujem se i gospodinu Bajsu na svemu što je napravio do sada za našu županiju te mu želim svako dobrom", poručio je Marko MarušićMarko Marušić, novi župan Bjelovarsko-bilogorske županije, obratio se javnosti nakon pobjede na izborima.

- Zahvaljujem se svim biračima koji su danas izašli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali meni. Posljednja tri mjeseca nisu bila laka, ali stvorila se dobra i pozitivna energija, a županiju smo uspjeli obići uzduž i poprijeko i tom prilikom upoznali puno divnih ljudi. Upravo od njih smo dobili puno dobrih ideja i puno toga sam naučio - rekao je pa nastavio.

- Poručujem da želim biti župan svih naših građana, bez obzira na političke boje i svjetonazor. Zahvaljujem se i svoj stranci, kao i svim našim partnerima. Također, zahvaljujem se svim gradonačelnicima i načelnicima koji su pružali potporu cijelo ovo vrijeme i veselim se našoj budućoj suradnji. Kao što smo u kampanji i prezentirali, samo suradnjom župana, gradonačelnika i načelnika te suradnjom s Vladom, našu županiju možemo pokrenuti iz društva najnerazvijenijih. Zahvaljujem se i gospodinu Bajsu na svemu što je napravio do sada za našu županiju te mu želim svako dobro. Moje srce je dans preveliko. Danas ćemo malo profeštati, ali već sutra ćemo zasukati rukave i krećemo naprijed, u boljitak naše Bjelovarsko-bilogorske županije. Još jednom svima čestitam Dan državnosti - poručio je novi župan Marušić.