Fotografija: Zvonimir Boban/Ivo Ravlić/CROPIX
Galerija
Zvonimir Boban/Ivo Ravlić/CROPIX

VIDEO Legendarni Zvone Boban uključio se u akciju podrške Karlu Kolaru iz Pakraca!

"Znam da svi koji znaju za tvoj slučaj žele isto tako da se vratiš na noge. Grlim te puno! Drži se, budi jak! Veliki pozdrav od Zvone Bobana!" - poručio je Karlu legendarni kapetan VatrenihPodaci za uplatu donacija Karlu Kolaru nalaze se na kraju teksta. Hvala Vam svima!

-------------------------------

Mjesec dana prošlo je od početka humanitarne akcije pomoći Pakračaninu Karlu Kolaru koji je nastradao u prometnoj nesreći u srpnju 2022. godine. Zahvaljujući brojnim donatorima te organizatorima raznih humanitarnih događanja, iznos prikupljenih sredstava potrebnih za Karlovu operaciju na Tajlandu došao je do 120.000 eura!

Karlo će biti operiran sredinom lipnja i dotad se treba prikupiti ostatak novca potrebnog za tešku operaciju i potom 50-dnevnu rehabilitaciju u Bangkoku. 

Za Karlov slučaj čuo je i Zvonimir Boban, legendarni kapetan Vatrenih i Dinama, koji je također odlučio podržati akciju i Karlovu borbu za ozdravljenjem. Na dan prijateljske utakmice između Hrvatske i Sjeverne Makedonije, Karlu je poslao video poruku podrške. 

Zvonimir Boban/Ivo Ravlić/CROPIX
Zvonimir Boban/Ivo Ravlić/CROPIX

- Dragi Karlo, Veliki pozdrav! Jako mi je žao zbog nesreće koja ti se dogodila. Znam da si jak, znam da ćeš imati puno snage! Svi zajedno, zajedno s tobom, imamo puno vjere da će operacije u Bangkoku proći dobro! Šaljem ti veliki zagrljaj, u molitvama si još jednog ljudskog bića. Znam da svi koji znaju za tvoj slučaj žele isto tako da se vratiš na noge. Grlim te puno! Drži se, budi jak! Veliki pozdrav od Zvone Bobana! - poručio je Karlu legendarni kapetan hrvatske reprezentacije.

Karlu je u vježbama puno pomogao tetak Marijan/Foto: Privatni album
Karlu je u vježbama puno pomogao tetak Marijan/Foto: Privatni album

Budući da je ostalo još malo vremena do operacije - nešto manje od dva tjedna - pozivamo sve ljude dobre sukladno svojim mogućnostima uplate donaciju za Karlovu operaciju.

Video poruku Zvonimira Bobana pogledajte OVDJE!

Idemo još jednom pokazati veliko srce i promijeniti još jedan život!

Pozivamo vas da donacijama pomognete prikupljanje potrebnog iznosa uplatama na:

Josip Hudoba

Ulica kralja Tomislava 49

34552 Badljevina

IBAN: HR1223400093511208147 – Račun posebne namjene.

Naznaka: Karlo Kolar humanitarna pomoć 

SWIFT adresa (BIC) Privredne banke Zagreb d.d.: PBZGHR2X

Uplatnica za donaciju s bar kodom
Uplatnica za donaciju s bar kodom

Svoje donacije možete uplatiti i skeniranjem barkoda na ovoj uplatnici (kliknite na uplatnicu da vam se uveća).

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!