Fotografija: Dođite u subotu u Veterinarsku ambulantu Karaula u Daruvaru i Garešnici/Foto: Veterinarska ambulanta Karaula
Dođite u subotu u Veterinarsku ambulantu Karaula u Daruvaru i Garešnici/Foto: Veterinarska ambulanta Karaula

Veterinarska ambulanta Karaula daje 20 posto popusta na kastraciju kućnih ljubimaca

Ako ste zainteresirani za njihovu ponudu, dođite u subotu 21. kolovoza do njihovih veterinarskih ambulanti u Daruvaru ili Garešnici i ugovorite termin
U povodu 30. po redu Međunarodnog dana beskućnika životinja, Veterinarska ambulanta Karaula odlučila je građanima Daruvara i Garešnice dati popust od 20 posto za kastraciju svojih kućnih ljubimaca.

Ako ste zainteresirani za njihovu ponudu, sve što trebate napraviti je doći u subotu 21. kolovoza do njihovih veterinarskih ambulanti u Daruvaru ili Garešnici i ugovoriti termin kastracije s popustom.

Dobrobit životinja

- U suradnji s međunarodnom neprofitnom organizacijom za prava životinja (ISAR) odlučili smo povodom toga dana svojim sugrađanima omogućiti da kastriraju svoje životinje po nižoj cijeni (popust 20%) te tako spriječe nekontrolirano razmnožavanje životinja koje završavaju na ulici. Ovim činom uključivanja u akciju želimo pokazati kako nam je stalo do naših malih četveronožnih ljubimaca i na kraju svega ispuniti našu primarnu zadaću, a to je dobrobit životinja - poručuju iz Veterinarske ambulante Karaula napominjući kako svrha ova njihove akcije nije samopromocija ili dodatna zarada, već isključivo pomoć životinjama.

Zanimljivi pokloni

Veterinarska ambulanta Karaula posluje već 22 godine na području Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i šire, i jedna je od četiri ambulante u Hrvatskoj s potpisanim ugovorom kao vanjska suradnička organizacija Veterinarskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu. 

- Ovom gestom želimo pokazati da uz dosadašnje uključivanje u akcije raznih naravi i dalje želimo biti prisutni i baviti se onim što je naša primarna zadaća, a to je dobrobit životinja. Također ćemo u svrhu obilježavanja dana dijeliti zanimljive poklone našim i vašim ljubimcima - kažu u ambulanti Karaula.