Fotografija: Veterani kluba s gradonačelnikom/ Foto: Grad Bjelovar
Veterani kluba s gradonačelnikom/ Foto: Grad Bjelovar

Veterani Plivačkog i vaterpolo kluba Mladost žele revitalizirati vaterpolo u Bjelovaru

Dogovoreni su konkretni koraci vezani uz ovu vaterpolo sezonu na otvorenim bazenima u Bjelovaru, a gradonačelnik Hrebak izrazio je želju da se Klub pridruži Sportskoj zajednici Grada BjelovaraČlanovi novoosnovanog Odbora Plivačkog i vaterpolo kluba Mladost Bjelovar posjetili su bjelovarskog gradonačelnika Darija Hrebaka, izvijestili su iz Grada Bjelovara.

Kako kažu, tom prilikom predsjednik Kluba Ante Brkljačić, potpredsjednik Miljenko Manjkas i tajnik Alen Kuten izvijestili su gradonačelnika o svojim aktivnosti za revitalizaciju Kluba koji postoji još od 1934. godine.

Dogovoreni u konkretni koraci vezani uz ovu vaterpolo sezonu na otvorenim bazenima u Bjelovaru. Nadalje, gradonačelnik Hrebak je izrazio želju da se Klub pridruži Sportskoj zajednici Grada Bjelovara budući da planiraju pokrenuti mnogobrojne aktivnosti po pitanju revitalizacije tradicionalnih vodenih sportova u Bjelovaru.

Profesionalna vaterpolo utakmica

Iz Grada dodaju i to da svi s nestrpljenjem očekuju realizaciju projekta bjelovarskih toplica i izgradnju olimpijskog bazena na kojem će se moći igrati i međunarodna i ostala natjecanja.

Cilj Kluba je da se u iduće dvije godine dobro pripreme i budu spremni da se vaterpolo, na velika vrata, vrati u Bjelovar. Plan im je tada odigrati prvu vaterpolo utakmicu u profesionalnom vaterpolo klubu, na novom, olimpijskom, natkrivenom bazenu bjelovarskih toplica.