Fotografija: Vesna Grgić i dalje radi kao epidemiologinja, samo više nije član Stožera BBŽ/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Vesna Grgić i dalje radi kao epidemiologinja, samo više nije član Stožera BBŽ/ Foto: Deni Marčinković

Vesna Grgić više nije glavna epidemiologinja BBŽ-a: "Premorena je..."

"Zahvalila se na suradnji. Njezina odluka nije inspirirana politikom već čistim zamorom. Uvijek nam je bila dostupna, na čemu sam joj zahvalna", kaže dožupanica Marija JungićVesna Grgić više nije glavna županijska epidemiologinja, odnosno više nije dio županijskog Stožera, informacija je to koju nam je potvrdila Marija Jungić, dožupanica i načelnica Stožera civilne zaštite BBŽ. Na toj poziciji doktoricu Vesnu Grgić zamijenila je Sanja Smolčić, no do nikakvih drugih bitnih promjena nije došlo, kaže nam Jungić.

Zahvalila na suradnji

- Doktorica Vesna Grgić se zahvalila na suradnji i nastavila dalje raditi svoj posao. Naime, ona je epidemiologinja, a moramo spomenuti i kako radi na veoma zahtjevnom području, onom daruvarskom koji je ujedno najprocjepljeniji u županiji čime svima mogu biti primjer.

Doktorica Vesna Grgić radi na daruvarskom području koje je najprocjepljenije u BBŽ / Foto: Deni Marčinković
Doktorica Vesna Grgić radi na daruvarskom području koje je najprocjepljenije u BBŽ / Foto: Deni Marčinković

Ta njena odluka nije inspirirana politikom već čistim zamorom, rekla bih. Velika je dodatna odgovornost gotovo svakodnevno prisustvovati sastancima Stožera i taj je dio posla sada preuzela dr. Sanja Smolčić, kazala nam je dožupanica Marija Jungić priznavši kako se često s doktoricom Grgić znala čuti i u poslijepodnevnim i večernjim satima, kao i vikendima.  

Uvijek dostupna

- Zvali smo je i u vrijeme godišnjih odmora i uvijek nam je bila dostupna na čemu sam joj zahvalna. Potpuno razumijem što je nastupio zamor, uistinu je dala velik doprinos u borbi protiv koronavirusa, uostalom i dalje to radi, zaključila je Jungić.