Fotografija: Ključeve je preuzela ravnateljica škole Marina Balen/Foto: BBŽ
Galerija
Ključeve je preuzela ravnateljica škole Marina Balen/Foto: BBŽ

Velikogrđevačka škola dobila novi kombi vozilo: "Učenici će imati kvalitetan i siguran prijevoz"

"Ovo je četvrto kombi vozilo nabavljeno za potrebe škola. U planu za ovu godinu imamo nabaviti još pet kombi vozila za škole u Končanici, Garešnici, Daruvaru, Kapeli i Velikoj Trnovitici", kazao je županRavnateljici OŠ "Mato Lovrak" Veliki Grđevac župan Marko Marušić uručio je ključeve novog kombi vozila ukupne vrijednosti oko 46.000,00 eura.

- Ovo je četvrto kombi vozilo nabavljeno za potrebe naših škola, a u planu za ovu godinu imamo nabaviti još pet kombi vozila za škole u Končanici, Garešnici, Daruvaru, Kapeli i Velikoj Trnovitici.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ
Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Nama kao osnivaču je bitno da naši učenici imaju kvalitetan i siguran prijevoz, da sigurno dođu u školu i da se sigurno vrate kući. Naša djeca zaslužiju da imaju najbolje uvjete i mi ćemo učiniti najviše što možemo da im to i osiguramo, poručio je župan.

Dodajmo, nova kombi vozila dosad su dobili škole u Bereku, Velikom Trojstvu i daruvarska Češka onovna škola J. A. Komenskog.

Jedini u BBŽ-u

Inače, velikogrđevačka škola jedina je i BBŽ-u koja je uključena u Eksperimentalni program cjelodnevne škole.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ
Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

- Županija u ime ove škole koordinira sve postupke javne nabave koji su obuhvaćeni u sklopu projekts od ukupno 320 tisuća eura. Dosad su odrađeni  poslovi uređenja i opremanja kuhinje koji su iznosili 93 i pol tisuće eura te je nabavljeno kombi vozilo vrijedno 41 i pol tisuću eura. U tijeku je i nabava za radove i opremu školskog prostora čija je vrijednost 160 tisuća eura, kazao je župan.

On je inače, nakon uručivanja kombi vozila škole, sudjelovao i na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Veliki Grđevac.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!