Fotografija: Foto: Luka Gerlanc/CROPIX
Foto: Luka Gerlanc/CROPIX

Veliki skok: Na području BBŽ-a 58 novozaraženih koronom, nema gdje ih nema...

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 15 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih pet na respiratoru, a na promatranju je osam pacijenata...
Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 58 novih slučaja zaraze koronavirusom. Čak 26 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, šest novozaraženih osoba s područja je grada Garešnice, pet novooboljelih s područja je općine Veliki Grđevac, po četiri novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Đulovac.

Tri novozaražene osobe s područja su općina Kapela i Rovišće, dvije novooboljele osobe s područja su općine Ivanska, dok je po jedna novozaražena osoba s područja grada Grubišno Polje te općina Končanica, Štefanje, Veliko Trojstvo i Berek.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 15 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih 5 na respiratoru, a na promatranju je 8 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 293 osobe.

Autobus „Cjepko“ i sutra je na području općine Rovišće, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo cijepe Pfizer cjepivom po slijedećem rasporedu:

KRALJEVAC  - Društveni dom – od 09,00 sati do 12,00 sati

KOVAČEVAC – Društveni dom – od 12,00 sati do 14,00 sati