Fotografija: Uskrsni zeko posjetit će daruvarske mališane i ove godine/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar (arhiva)
Galerija
Uskrsni zeko posjetit će daruvarske mališane i ove godine/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar (arhiva)

VELIKA SUBOTA U DARUVARU Mališane čeka Uskrsni zeko sa slatkišima i besplatni napuhanci

Bit će to idealna prilika roditeljima da popiju subotnju kavu s prijateljima dok njihovi klinci uživaju u brojnim uskrsnim događanjima na otvorenomNajveći kršćanski blagdan, Uskrs, bit će ove godine posebno veseo za daruvarske mališane, zahvaljujući bogatom i besplatnom programu koji se za njih organizira. 

Javljaju tako iz Turističke zajednice Daruvar-Papuk kako će čitava Velika subota u Daruvaru biti namijenjena najmlađima koji će toga dana moći uživati u brojnim događanjima. 

Potraga za pisanicama

Ispred Zavičajnog muzeja Daruvar program počinje u 10 sati ujutro. Riječ je o "Uskršnjim igrama" koje uključuju svima omiljen memory, ali i atraktivne sportske iscipline poput nošenja pisanice na žlici i tradicionalne potrage za pisanicama. 

U 11 sati stiže i uskrsni zeko koji će djeci podijeliti prigodne darove, odnosno, slatkiše. 

Također, od 9 ujutro pa sve do 13 sati građanima je omogućen besplatan razgled Zavičajnog muzeja Daruvara, a ono što će roditelje posebno razveseliti je da će popularni "napuhanci" koji su na Trgu kralja Tomislava čitavog dana, od 9 do 21 sat, za svu djecu biti potpuno besplatni. 

S obzirom na to da meteorolozi najavljuju lijep, sunčan i topao Uskrs, bit će to idealna prilika roditeljima da popiju subotnju kavu s prijateljima dok se njihovi klinci igraju na napuhancima - besplatno. 

Kako bi sve ovo bilo moguće potrudili su se, osim iz Turističke zajednice, Grad Daruvar te Zavičajni muzej. 

Najava Uskrsa u Daruvaru/ Foto: TZ Daruvar Papuk
Najava Uskrsa u Daruvaru/ Foto: TZ Daruvar Papuk

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!