Fotografija: Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (Ilustracija)

Većina trgovina neće raditi zbog blagdana i neradne nedjelje. Evo što će ipak biti otvoreno

Stoga na vrijeme obavite kupovinu za predstojeći vikend, a ako vam ipak nešto zatreba u nedjelju, pogledajte koje trgovine će biti otvorene i do kadaBudući da novi Zakon o trgovini izričito zabranjuje rad trgovina na državne blagdane i praznike gotovo sve trgovine i šoping centri bit će zatvoreni na blagdan Sveta tri kralja. Stoga na vrijeme obavite kupovinu za predstojeći vikend, a ako vam ipak nešto zatreba u nedjelju, evo koje trgovine će biti otvorene i do kada.

SPAR

SPAR Hrvatska na Sveta tri kralja 6. siječnja u subotu neće raditi. Radno vrijeme Sparovih trgovina u nedjelju 7. siječnja potražite OVDJE.

KONZUM

Prodavaonice Konzuma na blagdan Sveta tri kralja neće raditi. Radno vrijeme Konzumovih prodavaonica u nedjelju, 7. siječnja 2024., pogledajte OVDJE.

PLODINE

Za blagdan Sveta tri kralja poslovnice Plodina bit će zatvorene.

Iznimke su supermarketi u sklopu trgovačkih centara koji rade prema radnom vremenu trgovačkog centra. Najbliži supermarket i njegovo radno vrijeme možete provjeriti OVDJE.

LIDL

Iz Lilda pozivaju kupce da kupnju obave na vrijeme jer će njihove trgovine biti zatvorene i u subotu 6. siječnja, ali i u nedjelju 7. siječnja.

KAUFLAND

Kao i Lidl, ni Kaufland neće raditi cijeli vikend. U subotu zatvaraju zbog blagdana, a ova nedjelja im je neradna.

KTC 

Ne rade na blagdan Sveta tri kralja, a ni u nedjelju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!