Fotografija: Ovoga tjedna kuha
Galerija
Ovoga tjedna kuha "domaća" ekipa/Foto: RTL

"VEČERA ZA 5" Ovoga tjedna kuhaju kandidati iz Daruvara, Sirača, Hercegovca i Pakraca

U novom tjednu 'Večere za 5' gledatelji će upoznati petero novih kandidata koji se vesele novim iskustvima, druženjima, jelima i ljudima, ali i glavnoj nagradi od 1000 euraOvotjednu kulinarsku raskoš u RTL-ovoj emisiji Večera za pet pokazat će čak dvije županije - Požeško-slavonska i Bjelovarsko-bilogorska. U novom tjednu 'Večere za 5' gledatelji će upoznati petero novih kandidata koji se vesele novim iskustvima, druženjima, jelima i ljudima, ali i glavnoj nagradi od 1000 eura koju će osvojiti najbolji među njima, piše RTL.

GORDAN VUKIĆ (57)

Gordan Vukić/Foto: RTL
Gordan Vukić/Foto: RTL

Profesor povijesti i filozofije Gordan rođen je u Splitu, potječe iz Unešića iz Dalmatinske zagore, a 1993. seli se u Pakrac, gdje i danas živi i radi. Član je Povijesnog društva Pakrac-Lipik i autor knjige o povijesti pakračko-lipičkog područja, a promoviranje povijesti mjesta i kraja jedan je od razloga njegove prijave u 'Večeru za 5'. Naravno, veseli se i upoznavanju novih ljudi, druženju i zabavi jer za sebe kaže da je komunikativan, znatiželjan i vedar. Gordan preferira jela dalmatinske kuhinje, najčešće priprema razna variva, a gulaš mu je omiljeno jelo. Iskreno kaže da je nestrpljiv prilikom pripreme jela, no njegova je velika vrlina što uvijek pita za mišljenje i voli učiti nove stvari.

NADA SKALNIK (59)

Nada Skalnik/Foto: RTL
Nada Skalnik/Foto: RTL

Komunikativna i vedra 59-godišnjakinja dolazi iz Pakraca, trenutačno radio kao fizioterapeutkinja u toplicama u Lipiku, a učlanjena je i u planinarsko društvo tako da većinu slobodnog vremena provodi u planinama. Kod pripreme hrane kaže da je vrlo pedantna, jako voli dekoraciju, a najsretnija je kad joj u kuhinji sve ide po planu. Nada najčešće spravlja tradicionalna jela, a najdraže joj je sarma. Na njezinu tanjuru bit će samo domaći proizvodi iz vrta, a sama pravi i tjesteninu. Zbog ljubavi prema kuhanju prijavila se u 'Večeru za 5' i jedva čeka ugostiti ostale kandidate, a ne skriva i da jako voli izazove.

TANJA KUZLE (44)

Tanja Kuzle/Foto: RTL
Tanja Kuzle/Foto: RTL

Daruvarčanka Tanja bavi se iznajmljivanjem, obiteljska je žena u sretnom braku i ima troje djece. Za sebe kaže da je vedra i vesela osoba koja jako voli nove avanture i kuhanje pa se zato i prijavila u 'Večeru za 5'. Kaže da voli razne kuhinje, no ako bi morala odabrati najdraže, to će biti mediteranska i azijska. Tanja najčešće spravlja razna variva i meso, no voli sve jesti, najvažnije joj je da koristi domaće namirnice. Priznaje kako joj je ponekad dogodi da jače ispeče neko jelo, ali zato je sigurna kad je o balansiranju okusa riječ. Osim kuhanja, jako voli sport pa se u slobodno vrijeme bavi tjelovježbom što joj, kako kaže, pomaže da bi otpustila sav stres koji se nakupi tijekom radnog vremena.

MARIJA DEKALOVIĆ (24)

Marija Dekalović/Foto: RTL
Marija Dekalović/Foto: RTL

Njegovateljica Marija dolazi iz mjesta Hercegovac, a u emisiju 'Večera za 5' prijavila se zbog novog iskustva, zabave i upoznavanja novih ljudi. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba uvijek spremna za druženje, a u slobodno vrijeme obožava se voziti biciklom ili brinuti za svoje povrće u vrtu. Marija najradije priprema jela domaće kuhinje, najčešće spravlja sarmu, a omiljeno su joj jelo špageti s umakom bolognese i teletina s povrćem ispod peke. Što se tiče vrlina u kuhanju, Marija je jako strpljiva i snalažljiva, a ponekad joj se zna dogoditi da bude nespretna.

MAJA PLEMENTAŠ (50)

Maja Plementaš/Foto: RTL
Maja Plementaš/Foto: RTL

Savjetnica za zapošljavanje Maja rodom je iz Slovenije, no u mjestu Sirač živi posljednje četiri godine i kaže da je to pravi raj na zemlji. Za sebe kaže da je društvena osoba koja voli ljude i životinje, da je strpljiva i voli pomagati, a u 'Večeru za 5' prijavila se zato što voli kuhati za društvo, upoznavati nove ljude i običaje. Maja ima i svoje proizvode iz vrta i plastenika, kao i svoje svinje. Najviše voli jela mediteranske kuhinje, koja najčešće i kuha, i uvijek će biti raspoložena za ukusnu ribu. Svojom najvećom vrlinom prilikom pripreme jela smatra to što je jako brza, što ponekad ne ispadne baš najbolje, piše RTL.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!